Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@05:49:35 GMT

ذخیره ۱۳۴۱ میلیون تنی معادن سنگ در محلات

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۳۸۳۷

ذخیره ۱۳۴۱ میلیون تنی معادن سنگ در محلات

ایسنا/مرکزی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ذخیره قطعی شناسایی شده سنگ در محلات ۱۳۴۱ میلیون تن است که باید با هماهنگی نهادهای مختلف استان و کشور از آنها بهره مناسب را برد.

سعید جعفری کرهرودی روز سه شنبه ۲۰ مهر در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی سنگ ایران در نیم‌ور محلات‌ اظهار کرد: استان مرکزی معمولا به عنوان پایتخت صنعتی شناخته می شود، اما این استان رنگین کمانی از مواد معدنی است که هرچند ممکن است حجم استخراج آنها بالا نباشد، اما از نظر تنوع بین استان های کشور منحصر به فرد است و تقریبا ۳۶ ماده معدنی در حال استخراج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ظرفیت سالانه پروانه های بهره برداری معدنی استان ۲۶ میلیون تن و ذخیره قطعی شناسایی شده ۱۳۴۱ میلیون تن است که منابع عظیمی است و باید با هماهنگی نهادهای مختلف استان و کشور از آنها بهره مناسب را برد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: جانمایی این نمایشگاه در محلات با رویکرد استراتژیک انجام گرفته است، چراکه بیشترین تنوع و بیشترین حجم معادن کشور در یک شعاع ۳۰۰ کیلومتری از این نمایشگاه قرار دارد و بر این اساس جا دارد که این نمایشگاه به صورت یک نمایشگاه دائمی و بین المللی فعالیت کند.‌

جعفری ادامه داد: با وفاق و همدلی موجود در حوزه معدن توانسته ایم ۱۰۰ معدن غیرفعال را فعال کنیم. بیشترین حجم معادن سنگ در اطراف محلات قرار دارد و از مجموع ۵۹۴ معدن استان ۱۴۰ معدن در محلات، ۵۵ معدن در خمین و ۹۰ معدن در دلیجان قرار دارند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا ناظری فرماندار محلات نیز در این آئین با اشاره به حضور سفرا و هیات های تجاری از کشورهای چک، افریقای جنوبی، تاجیکستان، بنگلادش و اندونزی در این نمایشگاه، به برگزاری میز سنگ کشور در جریان برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین مطالبات فعالان عرصه صنعت سنگ از چنین جلساتی، خروجی خوب و قابل اجراست. این جلسات باید نتایج مطلوب عینی برای فعالان صنعتی بهمراه داشته باشد.

وی افزود: یکی از مشکلات فعالان صنعت سنگ بویژه در محلات در حوزه صادرات است که شاید بخشی از آن به مسئله خودتحریمی باز می گردد و انتظار می رود در این جلسات برای این مشکلات نیز چراه اندیشی و موانع برطرف شود.

ناظری واردات ماشین آلات معدنی مورد نیاز معدنداران را دیگر دغدغه فعالان این عرصه عنوان و اظهار کرد: انتظار می رود یافتن راهکارهایی برای تسهیل در واردات قطعات و ماشین آلاتی که در داخل کشور امکان تولید آنها وجود ندارد در میز سنگ مورد توجه قرار بگیرد .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها محلات نمايشگاه سنگ استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید وفایی‌فر، مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وی گفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

همچنین محمدصالح خالقی، دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه اظهار کرد: «ما با مشارکت ذینفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی